SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falkenbergs Simklubb
Glädje Respekt Ärlighet Kvalitet
Bli medlem i Falkenbergs Simklubb
BLI MEDLEM
Schema simskola från den 8 november
2020-11-07 15:20
Hej!
Här kan ni kolla nya schemat för simskolan på söndagar som gäller från den 8 november >>>


2020-11-04 10:15
Igår, 3 november, kom nya skärpta råd för hur vi i Hallands län skall förhålla oss till den pågående pandemin. Råden började gälla den 3 november och kommer i första hand att gälla till och med 24 november.

Exakt vad de nya råden kommer att innebära för Falkenbergs verksamheter kan vi lämna besked om under morgondagen men alla simkurser för barn/ungdomar f 2005 och senare kommer att fortgå enligt plan men med viss omorganisation kring tider för att undvika trängsel.
All vuxenverksamhet , vuxencrawl, vuxenmedley och Masters ställs in i först hand till och med 24 november.

Vårt förbund , Svenska Simförbundet , har gett ut följande tolkning, men givetvis skall allt ske i samråd med regionen och Falkenbergs kommun , Se Svensk SImidrotts rekommendationer
Håll Dig uppdaterad via vår hemsida. 

Så här säger regeringen/regionen om de skärpta råd som vi har att följa framöver:
Var och en bör, om möjligt, undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor
  • Var och en bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym, med undantag för nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek,
  • Var och en bör avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Alla verksamheter i regionen eller i regiondelen bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Detta kan exempelvis innebära att verksamheten minimerar antalet besökare vid samma tidpunkt, öppettiderna anpassas och verksamheten erbjuder digitala alternativ.
  • Beslutet gäller omedelbart och till och med 2020-11-24. Beslutet kan förlängas.
Simskola på söndagar
2020-04-15 12:38
Hej!

Som det ser ut i dagsläget kan vi fortsätta med vår simskola på söndagar.

För att hålla nere antalen personer i hallen ber vi er är att lämna era barn och vänta utanför tills lektionen är slut. Det gäller såklart bara för grupperna utan föräldrar i vatten.
Vi kommer spärra upp dörren till gräsmattan så att ni kan sitta ute.

Om ni känner att det är för trångt i duschen så duscha hemma efter lektionen.

Hör av er om ni har frågor!

Varmt välkommen
Personalen i Falkenbergs Simklubb
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
FBG Race, 20/01 20:41 
Baby och Minisim, 13/11 14:04 
 
Sponsorer