SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falkenbergs Simklubb
Glädje Respekt Ärlighet Kvalitet
Simskola i Falkenbergs Simklubb

Vi har simskola på Klitterbadet och på Hälsa & Rehab. Vi vill inkludera föräldrarna i verksamheten i vår simskola, därför är föräldrar alltid välkomna att delta i vattnet om ni vill och om barnet behöver det. Vi vet att föräldrarmedverkan ger en ökad trygghet för barnen och en snabbare inlärning, det ger också en förståelse för vår pedagogik och vårt undervisningssätt. Vill ni inte delta i vattnet tycker vi det är bra om ni är på bassängkanten så att ni finns i närheten om ert barn behöver er. Vi tar emot barn från 3 år i simskolan (simmar med förälder), barn som ska simma utan förälder behöver vara 5 år och bottna på 90 cm djup.

Alla våra instruktörer är välutbildade, vi har både vuxna instruktörer och ungdomsinstruktörer, och vi har max 6 barn per instruktör i våra grupper. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår simskola.

Vi jobbar med crawl och ryggcrawl som första simsätt. Bröstsim är vårt tredje simsätt och detta tränar vi i kurserna Fisken och Hajen.

Våra instruktörer är utbildade av Svenska simförbundet och vi följer deras Simlinje.

Vi erbjuder under vårterminen 16 kurstillfälle med start i januari och slut i maj; höstterminen har 12 tillfälle med start i september och slut i december.
Simskola 3-5 år har vi på tisdagar kl 16.30-18.30, torsdagar kl 16.30-18.30 och söndagar kl 13.10-15.10.
De flesta kurser i simskola från 5 år är på söndagar från kl 15.20 på Klitterbadet och enstaka på söndag kl 11.55-13.05 i aktivitesbassängen på Klitterbadet
Simskola nybörjare Krokodilen och Baddare
2020-11-13 14:16

Som ni förstår är det just nu inte möjlig för oss att helt planera hur vårterminen kommer se ut (då ingen vet vad som kommer gälla framöver).


Därför har vi bestämt att skjuta fram tillsvidare anmälan till vår nybörjarkurser Krokodilen och Baddare.


Alla som har gjort intresseanmälan till fortsättningskurser ber vi om tålamod- vi kommer höra av oss så fort som möjligt.


Håll utskick här eller på vår Facebooksida!
2020-11-05 19:30
God kväll!
Nu har vi skickat ut information vad gäller angående simskola på söndagar.
Kolla gärna era mail så att ni inte missar ändrade tider och andra informationer.
Hör av er om något är oklart.

Varmt välkomna!

P.S. Information simskola på tisdag och baby-/minisim kommer imorgon.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Falkenbergs Simklubb, 12/04 11:06 
Falkenbergs Simklubb, 24/01 22:24 
 
Sponsorer