SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falkenbergs Simklubb
Glädje Respekt Ärlighet Kvalitet
Simskola i Falkenbergs Simklubb
 
Vi har simskola på Klitterbadet och på Hälsa & Rehab. Vi vill inkludera föräldrarna i verksamheten i vår simskola, därför är föräldrar alltid välkomna att delta i vattnet om ni vill och om barnet behöver det. Vi vet att föräldrarmedverkan ger en ökad trygghet för barnen och en snabbare inlärning, det ger också en förståelse för vår pedagogik och vårt undervisningssätt. Vill ni inte delta i vattnet tycker vi det är bra om ni är på bassängkanten så att ni finns i närheten om ert barn behöver er. Vi tar emot barn från 3 år i simskolan (simmar med förälder), barn som ska simma utan förälder behöver vara 5 år och bottna på 90 cm djup.


Alla våra instruktörer är välutbildade, vi har både vuxna instruktörer och ungdomsinstruktörer, och vi har max 6 barn per instruktör i våra grupper. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår simskola.

Vi jobbar med ryggcrawl och crawl som första simsätt. Bröstsim är vårt tredje simsätt och detta tränar vi i kurserna Fisken och Hajen.

Våra instruktörer är utbildade av Svenska simförbundet och vi följer deras Simlinje.
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Falkenbergs Simklubb, 28/02 09:46 
Falkenbergs Simklubb, 24/01 22:24 
Falkenbergs Simklubb, 17/01 21:24 
 
Sponsorer